Skver

Pogodnosti najsavremenije loyalty aplikacije i moderne kupovine samo u našem gradu

Autor: InfoKG
11:30 | Petak, 16 07 2021

Samo za građane Kragujevca, od danas je dostupan jedinstveni, digitalni program lojalnosti koji svim korisnicima pruža još bolje iskustvo kupovine u Maxi i Tempo prodavnicama. Zahvaljujući potpuno personalizovanoj aplikaciji pod nazivom “Moj Maxi”, svi naši sugrađani biće u mogućnosti da uživaju u brojnim benefitima koje pruža, kao i u dodatnim sniženjima kreiranim prema ličnim potrebama kupca. 

Pogodnosti koje očekuju sve korisnike mobilne aplikacije lojalnosti „Moj Maxi“ počinju već od registracije, pri kojoj ih očekuje 10 odsto popusta koji mogu iskoristiti prilikom naredne kupovine. Osim što će kroz mogućnost odabira konkretne prodavnice u aplikaciji imati uvid u sve proizvode koji se u tom trenutku nalaze na redovnom popustu, korisnik aplikacije u prvim nedeljama korišćenja dobija i preporuku od šest najznačajnijih aktuelnih promocija. Kako bi u potpunosti odgovorila na personalizovane potrebe svakog kupca, nakon tog perioda, digitalna aplikacija lojalnosti beleži istoriju lične kupovine korisnika i na osnovu nje potrošač dobija selekciju od šest proizvoda na promociji iz aktuelne akcije koji su preporučeni specijalno za njega.

Aplikacija kupcima omogućava i da odmah po instaliranju, sami odaberu do šest proizvoda sa liste od 30 ponuđenih artikala na promociji za koje će ostvarivati popuste u naredne dve nedelje, a koji će za njih imati veća sniženja u odnosu na aktuelna. Ova lista proizvoda će se menjati na svake dve nedelje, pružajući korisnicima aktuelan set artikala među kojima mogu odabrati šest omiljenih. 

Mogućnost ostvarivanja nagrade za lojalnost odabranom brendu i rođendanski pokloni samo su neki od dodatnih benefita aplikacije. U cilju još ugodnije kupovine, “Moj Maxi” korisnicima omogućava da unapred poruče željeni proizvod sa delikatesa koji mogu preuzeti bez čekanja u redu, a uskoro će biti dostupna i opcija skeniranja QR koda za brzu kupovinu na ulazu, što će ubrzati proces plaćanja na kasi. Tokom nabavke, biće potrebno da kupac skenira željene proizvode koji se automatski sabiraju, a kada dođe na red, bez vađenja artikala iz korpe, pokazaće samo zbirni QR kod zaposlenom na kasi, nakon čega će mu biti odštampan fiskalni račun za kupljene proizvode.

Među brojnim dodatnim opcijama, kupac na licu mesta može i skeniranjem bar koda da proveri cenu odabranog proizvoda, kao i da u samoj aplikaciji kreira svoje spiskove za kupovinu koje može i da podeli sa prijateljima i porodicom putem WhatsApp ili Viber aplikacija za instant poruke. 

Ovaj savremeni koncept programa lojalnosti podiže iskustvo kupovine na digitalan nivo, pružajući svojim korisnicima jedinstvene, personalizovane pogodnosti u nabavci, a osim mnogobrojnih benefita koje nudi, preuzimanje i korišćenje na svim pametnim telefonima je krajnje jednostavno i besplatno za sve korisnike.

*Promo