SportFoto: Facebook

Beloica pojačao “Radnički 1950”

Autor: Branko Vukašinović
12:37 | Petak, 09 09 2016

Košarkaški klub “Radnički 1950” dobio je još jedno pojačanje za B ligu, a reč je o jednom od najperspektivnijih visokih igrača u Srbiji Aleksandru Beloici.

Ovaj više nego perspektivni centar stiže iz beogradskog Dinamika i pod vođstvom kvalitetnog trenera kakav je Igor Todorović, koji je inače poznat kao stručnjak koji voli da radi sa mladim i talentovanim igračima i da im pruža šansu, imaće priliku da košarkaški napreduje i nadamo se doprinese značajnom plasmanu našeg kluba u saveznom rangu takmičenja”, saopšteno je iz KK “Radnički 1950”.

Beloica je prve košarkaške korake napravio u rodnoj Vrnjačkoj Banji, u matičnom KK “Goč”, a kasnije ga je košarkaški put vodio u Viva Basket. Želјa za obrazovanjem odvela ga je u SAD gde je jednu sezonu proveo u srednjoj školi LEE ACADEMY. Po povratku u Srbiju nastupao je za člana košarkaške lige Srbije kruševački “Napredak”.

Dovođenje ovog perspektivnog igrača pokazuje da će tim biti jači nego prošle sezone, a u planu je dovođenje i kvalitetnog plejmejkera, kažu u “Radničkom 1950”.

Podsetimo, “Radnički 1950” u proteklom periodu je pojačao i igrač sa internacionalni iskustvom Srđan Stojanović, koji igra na poziciji plajmejkera i beka-šutra.