Sport

Kragujevčani pobednici Međunarodnog City games kupa na Zlatiboru (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
10:30 | Petak, 05 07 2019

Ekipa Kragujevca pobednik je Međunarodnog City games kupa održanog na bazenima na Zlatiboru, organizovanog povodom decenije postojanja ovog takmičenja.  

Na takmičenju su, pored kragujevačkog tima, snage odmerile ekipe iz Subotice, Loznice, Skoplja i Maribora. Ekipe su se nadmetala u pet igara, a to su Vino, Leteći vaterpolo, Spasavanje turistkinje, Vošarka, Veslo. Kragujevčani su trijumfovali u tri igre. Kragujevcu su pobedu doneli David Tucković, Sandra Maksimović, Đurđa Tošić, Nikola Milosavljević, Ognjen Dončić, Uroš Jevtić i Marko Pavlović. 

Prezadovljni smo nastupom na takmičenju, a domaćinima dugujemo zahvalnost i sve pohvale za izuzetnu organizovanost kao i svake godine. Nama je ovo četvrta godina da pobeđujemo na Zlatiboru“, izjavio je za InfoKG, Marko Pavlović. 

Podsetimo, ekipa Kragujevca pobedila je prošle godine na City Games finalu Srbije na Zlatiboru. Na taj način, Kragujevčani su se kvalifikovali za evropsko City Games finale, sa još 15 zemalja, koje će se odigrati 2020. godine u Luksemburgu.

Galerija slika