SportFoto: FK Radnički 1923

Nakon spekulacija o privatizaciji oglasio se FK Radnički 1923: Nismo na prodaju

Autor: InfoKG
14:00 | Četvrtak, 11 02 2021

Povodom spekulacija objavljenih u pojedinim medijima da je Fudbalski klub Radnički 1923 na prodaju, oglasila se uprava kluba koja je demantovala ove informacije. Naglašavaju da niko od čelnika kluba i funkcionera grada Kragujevca, koji je osnivač “Radničkog 1923”, nije ni sa kim pregovarao oko potencijalne privatizacije.    

U nastavku vam prenosimo u celosti saopštenje Sportskog privrednog društva FK Radnički 1923.

"Povodom informacija objavljenih u sportskoj štampi, Sportsko privredno društvo FК Radnički 1923 doo obaveštava javnost da je osnivač našeg Društva u stopostotnom vlasništvu Grad Кragujevac, kao i da Društvo, njegovi organi upravljanja, niti bilo ko iz Gradske uprave, nije ni sa kim u pregovorima oko potencijalne privatizacije ili ulaska bilo kog finansijera kupovinom bilo kog udela našeg Društva.

Sve informacije koje se pojavljuju su čista neistina i neosnovane izmišljotine, koje bespotrebno uznemiravaju sportsku javnost.

Naše Društvo ima svoje organe upravljanja, direkciju i skupštinu, kao i celokupnu Gradsku upravu i Skupštinu grada Кragujevca, tako da se zna sled stvari i ustanovljene su čvrste linije komuniciranja u svakom smislu današnjeg zdravog i stabilnog poslovanja Društva, tako da su sve ostale informacije van ovoga plod čiste insinuacije.

Кlub se zahvaljuje na svakoj vrsti razumevanja, i ujedno obaveštava svoje simpatizere i članove da će i nadalje nastaviti da posluje stabilno i da je spreman da istraje na zacrtanom putu", navodi se u saopštenju Sportskog privrednog društva FK Radnički 1923. 

Izvor: FK Radnički 1923