Akcijske cene pločica u salonu "Keramike Jovanović" (FOTO)

Utorak, 05 Jun 2018 10:00Autor: Branko Vukašinović

Kompanija “Keramika Jovanović” organizuje akcijsku prodaju pločica renomiranih proizvođača, po povoljnim cenama, u salonu u Žirovnici. Sva kuplјena roba se može platiti i odloženo i to čekovima građana i putem administrativne zabrane, do 12 meseci, bez obračuna kamate. 

Na pragu leta, a u jeku građevinske sezone organizujemo nekoliko akcijskih prodaja. Mnogi su navikli na naše dnevne akcije, ali ovog puta smo doneli odluku da aktuelne akcije traju do isteka zaliha, da bi svako imao priliku da isplanira kupovinu i stigne do našeg najbližeg salona. Preko društvenih mreža kupci imaju priliku da pogledaju ponudu, na zvaničnom sajtu potraže kontakt podatke i pozovu salon radi provere količine koja je na raspolaganju, rezervišu pločice i dođu do našeg salona i eventualno organizuju prevoz kuplјene robe, mada naši saloni nude uslugu prevoza kuplјene robe”, poručuju iz Keramike Jovanović.

U salonu “Keramike Jovanović” na akciji su pločice renomiranog proizvođača Cersanit – Opoczno i to raznih serija, dimenzija i dezena, ali svakako sve pripadaju 1. klasi proizvođača. Cena ovih pločica iznosi 444,00 dinara/m2. 

Paralelno sa ovom akcijom je i prodaja pločica velikog formata, 60x60, čuvenog španskog proizvođača STN Ceramica serija SKI, 1. klase, po ceni od 1.499 dinara po kvadratnom metro. 

Na akciji su i pločice čuvene serije Ramona, uz neverovatnu povolјnost. Naime, kupovinom zidnih pločica u bilo kojoj boji, u količini od 10 kvadratnih metara kupci stiču pravo kupovine Inserto Ramona Bubbles za samo 1 dinar količine 0,99 kvadratnih metara, 12 komada pločica ovog dekora. Zidne pločice i inserto moraju biti u istoj klasi, a na raspolaganju su pločice i dekori 1. i 3. klase, kao i van klase. Na svakih 10 kvadratnih metara, možete kupiti po 12 pločica sa „mehurićima“ za samo 1 dinar.

U salonima “Keramike Jovanović” pored keramičkih pločica, asortiman čine sanitarije, kupatilski nameštaj, baterije, bojleri, lepkovi, fug mase, galanterija i sve ostalo što je potrebno za kompletno uređenje kupatila.

Salon “Keramike Jovanović” u Žirovnici, na autoputu Kragujevac - Batočina, otvoren je radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 15 časova. O proizvodima i povoljnim uslovima kupovine zaintersovani se mogu informisati pozivom na brojeve telefona 034/240-240 i 063/543-864 ili na oficijalnom sajtu keramikajovanovic.rs.

*PR tekst

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije