InfoFoto: kragujevac.ls.gov.rs

Novi izgled KOŠARKAŠKOG TERENA kod AUTOBUSKE STANICE (FOTO)

Autor: InfoKG
10:00 | Petak, 08 09 2023

Košarkaški teren u Mesnoj zajednici Lepenica, u blizini autobuske stanice, dobio je novi izgled. Za te namene je iz gradske kase utrođeno više od 1,4 miliona dinara. 

Radovi na rekonstrukciji otvorenog terena za male sportove u Mesnoj zajednici Lepenica su završeni, čime je teren koji tu postoji već četiri decenije vraćen prvobitnoj nameni. 

Sa ponosom mogu da kažem da je ovo još jedan u potpunosti završen teren urađen prema podignutom standardu Grada Kragujevca koji nas stavlja na prvo mesto u Srbiji po broju urađenih i rekonstruisanih otvorenih terena za male sportove i dečjih igrališta, kao i kvalitetu radova. Srećan sam što sugrađani Mesne zajednice Lepenica napokon imaju pravi teren”, poručio je član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović.

Radnici preduzeće Šumadija doo kompletno su rekonstruisali teren u Mesnoj zajednici Lepenica, koji je bio u lošem stanju. Iz gradske kase je za te namene potrošeno više od 1,4 miliona dinara.  

Uradili smo sve iznova, od asfalta do ograde i postavljanja novog koša. Pored dečijeg igrališta sada u ovom delu grada imamo i sportski teren, čime smo i starijoj generaciji dece otvorili mogućnost za rekreaciju i zabavu i tako zaokružili jednu priču u naselju Lepenica”, kazala je direktorka Šumadije doo, Jasmina Mihajlović.

Iz lokalne samouprave poručuju i da se trenutno rekonstruišu tereni za male sportove u Pivarskom parku, Erdeču, Lepeničkom bulevaru, Maršiću, na Aerodromu i Mesnoj zajednici Filip Kljajić.