SkverFoto: Facebook/Prirodna Kozmetika

SANY NATURAL - Jedini, pravi, iz srca Srbije, 100% prirodni preparati (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 27 12 2019

Sany Natural Preparation je kompanija sa sedištem u Kruševcu koja proizvodi 100 posto prirodne preparate, laboratorijski ispitane, bez imalo hemije za lečenje različitih kožnih problema i negu kože lica i tela. Kompanija posluje od 2016. godine i može da se pohvali sa više od 10.000 zadovoljnih korisnika koji redovno koriste njihove proizvode.

“Živi život putem prirode” je vizija i glavna vodilja poslovanja što dokazuju i proizvodi bazirani na 100 posto prirodnom poreklu. Latice ruže, nana, kamilica, matičnjak, neven, kantarion, gavez, samo su neki od sastojaka ovih predivnih efikasnih preparata.

U ponudi su nekoliko tipova proizvoda: melemi, ulja, biljne kapi i Sanny Fit 3u1.

Melemi - za negu normalne, suve, iritirane, upaljene i masne kože, guščju bolest kože, ekcem, psorijazu, dermatitis, akne, bubuljice, vene, fleke na koži, strije, ožiljke, gljivice, lišajeve, protiv crvenila na koži, herpes, negu usana i negu peta.

Ulja - od oraha, lavande, kantariona, nevena, kamilice, koprive, belog luka, matičnjaka, nane, divljeg origana.

Biljne kapi - od đumbira, bele rade, koprive, belog luka

Sany Fit 3u1 - za mršavljenje, čišćenje organizma i jačanje imuniteta.

Kragujevčani su bili u prilici da se upoznaju sa Sany Natural Preparation proizvodima na ovogodišnjem Sajmu hortikulture na Šumadija sajmu. Iz kompanije najavljuju da će proizvode ponovo promovisati na sledećem Sajmu hortikulture u Kragujevcu. 

Sve informacije o Sany Natural Preparation proizvodima možete pronaći na Facebook starnici Prirodna kozmetika, putem koje ih možete i poručiti, kao i pozivom na broj telefona 063/137-65-44. 

*PR tekst

Galerija slika