SportFoto: FK Radnički 1923

Fudbaleri Radničkog 1923 u Antaliji hvataju zalet za prolećne izazove

Autor: InfoKG
16:00 | Nedelja, 21 01 2024

Nakon desetodnevnog rada na stadionu “Čika Dača”, fudbaleri Radničkog 1923 doputovali su u svoju sada već tradicionalnu zimsku bazu, tursku Antaliju, gde će u narednih desetak dana obaviti završno brušenje forme za prolećne izazove u Mocart Bet Superligi i Kupu Srbije.

Trener Feđa Dudić je na završni deo priprema poveo 26 igrača:

Golmani: Stojan Leković, Miloš Mladenović i Vasilije Žunić.

Odbrambeni igrači: Mehmed Ćosić, Branislav Milošević, Slobodan Simović, Milan Mitrović, Ljubiša Pecelj, Bojan Adžić i Tomislav Dadić.

Vezni igrači: Luka Zorić, Vasilije Đurić, Stefan Čolović, Miloš Vidović, Uroš Vidović, Miloš Ristić, Nikola Bukumira, Milan Aleksić, Sali Vižđi, Kilijan Bevis, Nemanja Tomić i Veljko Dimitrijević.

Napadači: Milan Vidakov, Džofri Činedu, Milutin Vidosavljević i Matija Gluščević.

“Crveni” će tokom desetodnevnog boravka u Antaliji intenzivno raditi na unapređenju postojećeg sistema igre i podizanju takmičarske forme, a odigraće i tri kontrolne utakmice sa veoma respektabilnim rivalima. Prva je zakazana već za 22. januar protiv austrijskog bundesligaša Altaha, a potom slede okršaji sa ruskim premijerligašem Krila Sovjetovom (26. januar) i članom poljske Ekstraklase LSC Lođom (30. januar).

Povratak u Srbiju je predviđen za 31. januar, dok je za 3. februar ugovorena generalna proba protiv lidera Mocart Bet Prve lige Srbije, OFK Beograda.

Kragujevčani će na startu prolećnog dela sezone u Mocart Bet Superligi, koji je planiran za 10. feburar, ugostiti imenjaka iz Niša.

Izvor: FK Radnički 1923