Skver

Keramika Jovanović: Kreirajte originalan izgled kupatila kupovinom po akcijskim cenama

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Četvrtak, 16 08 2018

Kompanija “Keramika Jovanović” pokrenula je još jednu akcijsku prodaju keramičkih pločica domaće proizvodnje, a reč je o seriji Elegant. Podne i zidne pločice iz ove serije u raznim bojama sada su dostupne po ceni od 444 dinara po metru kvadratnom. Na akciji su i elegantne, cvetne teksture, zatim dekori po ceni od 355 dinara po komadu, kao i listele po ceni od 135 dinara po komadu. 

Pored još uvek aktuelne akcije da kupovinom minimalno 10 metara kvadratnih osnovnih zidnih pločica, kvadrat dekora dobijate za dinar, pokrenuta je još jedna akcijska prodaja keramičkih pločica domaće proizvodnje. Reč je o seriji pločica Elegant, koju obogaćuje i nekoliko veoma interesantnih dekora i listela. Podne i zidne pločice u raznim bojama dostupne su ovom akcijom po ceni od 444 dinara/m2, isto tako i elegantne, cvetne teksture, zatim dekori (inserta) po ceni od 355 dinara/komad i listele 135 dinara/komad”, kažu u kompaniji “Keramika Jovanović”. 

Iz kompanije “Keramika Jovanović” poručuju da su količine i boje ograničene, pa savetuju kupce da požure do najbližeg salona i obezbede za svoja kupatila pločice po akcijskim cenama. 

Salon “Keramike Jovanović” u Žirovnici, na autoputu Kragujevac - Batočina, otvoren je radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 15 časova. O proizvodima i povoljnim uslovima kupovine zaintersovani se mogu informisati pozivom na broj telefona 034/240-240 ili na oficijalnom sajtu keramikajovanovic.rs.

*PR tekst