SkverFoto: Keramika Jovanović

Keramika Jovanović: Sistem kupi i 20% popusta pokupi! (FOTO)

Autor: InfoKG
10:00 | Utorak, 25 05 2021

Keramika Jovanović je u periodu od 27. do 29. maja pripremila akciju „Sistem kupi i 20% popusta pokupi“. Ovaj put akcija nije uslovljena modelima i količinama, ali je određeno pravilo da se na jednom računu moraju naći artikli iz svih šest segmenata:

1.    keramičke pločice
2.    sanitarije
3.    kade / tuš kabine / paravani
4.    kupatilski nameštaj
5.    baterije
6.    lepak za pločice

Ukoliko se pored nabrojanih elemenata odaberu i proizvodi koji nisu obuhvaćeni akcijom (kao što su npr. lajsne, bojler, galanterija, sušači, slivnici, podne rešetke i slično) popust će se odnositi i na njih jer se obračunava na ukupan iznos računa.

Mogućnost plaćanja na odloženo se podrazumeva, do 12 mesečnih rata, bez kamate, putem administrativne zabrane, preko PIO fonda i čekovima građana i prilikom kupovine akcijskih artikala..

Pored svega ovoga, kao kupac imate pravo i na besplatan 3D projekat, a stručan savet i pomoć ćete sigurno dobiti u bilo kom našem salonu. 

Pozivamo vas da iskoristite ovu sjajnu akciju u salonu „Keramike Jovanović“ koji se nalazi u Žirovnici, na autoputu Kragujevac - Batočina, a ujedno vas pozivamo i da se na zvaničnom sajtu www.keramikajovanovic.rs registrujete za newsletter kako bi putem maila dobijali interesantne savete, informacije i pre svih saznali za nove akcije! 

*Promo

Galerija slika