SkverFoto: Keramika Jovanović

Letnja akcija u Keramici Jovanović: Popust na odabrane pločice do 15% (FOTO)

Autor: InfoKG
15:00 | Subota, 25 06 2022

Još jedna sjajna akcija nam dolazi iz kompanije “Keramika Jovanović”. Na njihovu adresu su često pristizala pitanja i predlozi da najtraženiji deo njihovog asortimana bude obuhvaćen nekom od mesečnih akcija i sada je pravo vreme za to.

Odabrane su pločice najtraženijih proizvođača u modernim dezenima, teksturama i široke primene.

Među izabranim modelima nalaze se i pločice luksuznoj sjaja, nestvarnih i efektnih tekstura koje mogu vaš ambijent transformisati u aspolutno veličanstvene prostorije.

Sa odličnim tehničkim karakteristikama i rektifikovanim (ravno sečenim ivicama) pojedine modele možete veoma lako kombinovati, čime se dodatno ističe šarm klasičnih podova, za toplo okruženje koje će vas dodatno približiti prirodi.

Kako da dođete do ovih modela po specijalnim, akcijskim uslovima? Možda je dovoljno da zapratite „Keramiku Jovanović“ na društvenim mrežama i informišete se, ali je svakako najbolje da posetite vama najbliži od ukupno 12 salona keramike na teritoriji Srbije. Popust se ovog puta odnosi na odabrane modele keramike i to u iznosu od 10 do 15%, a traje do kraja ovog meseca, odnosno do 30.juna.

Pored akcijskih modela u svakom njihovom salonu pronaći ćete apsolutno sve što vam je potrebno za opremanje kupatila, do najsitnijih detalja.

U našem gradu salon se nalazi na dobro poznatoj adresi: Autoput Kragujevac – Batočina bb, Žirovnica, a kompletan asortiman sa opisima, inspirativnim primerima opremanja i cenama možete pogledati i na njihovom sajtu: keramikajovanovic.rs.

*Promo

Galerija slika