SkverFoto: Đorđe Bukvić

NOVO na tržištu SKINNY MAX: Za 20 dana do željene kilaže

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 01 07 2020

Skinny Max, novi i inovativni preparat za mršavljenje, uz pomoć kog možete skinuti i do 10 kilograma za 20 dana, napravio je pravi “bum” na srpskom tržištu, zbog efikasnosti i velikog broja zadovoljnih korisnika.

Skinny Max izdavaja od drugih to što korisnicima nudi dve formule u jednom pakovanju, ali i aplikaciju za mobilni telefon koja pruža savete za postizanje najboljeg rezultata. Skinny Max možete kupiti onlajn posredstvom sajta www.skinnymax.rs, u Lilly drogerijama, apotekama Kršenković i drugim bolje snabdevenim apotekama. 

Na srpskom tržištu nedavno se pojavio novi preparat za mršavljenje, Skinny Max. Reč je o dvostrukoj, inovativnoj formuli, koja se sastoji od 20 ampula (10 crvenih i 10 zelenih) spakovanih u elegantno, moderno dizajnirano pakovanje. 

Ono što je posebno zanimljivo i korisno je da se, na unutrašnjoj strani pakovanja, nalazi QR kod za preuzimanje mobilne aplikacije, koja će vam dati precizne smernice za korišćenje preparata - nudi pomoć, u vidu notifikacije, za uzimanje proizvoda u vreme koje sami odaberete, a tu je i lista preporučenih namirnica koje pomažu da kilograme gubite na zdrav način, ne odričući se obroka i bez potrebe da gladujete. 

Crvenu ampulu čini formula koja se sastoji od kukuruzne svile, kineskog cimeta i aronije, a zelenu ampulu čine zeleni kafa, zeleni čaj, L-karnitin i vitamin C.

Zelena kafa topi masnoće, kukuruzna svila podstiče eliminaciju, zeleni čaj ima i jedno i drugo dejstvo. Cimet reguliše nivo šećera u krvi, smanjuje apetit i ubrzava metabolizam, a aronija i vitamin C su snažni antioksidansi, što je od izuzetne važnosti zbog oslobađanja u krvotok masti koje se tope. 

Svi sastojci su premijum kvaliteta, a proizvod je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja. 

Skinny Max je za vrlo kratko vreme dopreo do velikog broja ljudi koji su zadovoljni postignutim efektom. Možete ga kupiti onlajn posredstvom sajta www.skinnymax.rs, u Lilly drogerijama, apotekama Kršenković i drugim bolje snabdevenim apotekama.

*Promo